Izolarea termică a pereților exterior în sistem complet ETICS reprezintă soluția cea mai eficientă de a aduce economii la facturile de energie și de sporire a eficienței energetice a clădirii.

Vezi mai mult

Clădirile neizolate pot pierde până la un sfert din căldură prin pod şi spaţii de acoperiş. Izolaţia cu vată bazaltică în sistem complet cu folie barieră de vapori ajută la reducerea pierderilor.

Vezi mai mult

Există diverse metode de adăugare a izolației pentru pereții interiori – fiecare concepută pentru a reduce pierderile de căldură, pentru a proteja fonic sau pentru o bună siguranță la incendiu.

Vezi mai mult

Vata bazaltica fie că este aplicată la tavane suspendate, intradosul subsolurilor  – este vitală pentru retenția căldurii, reducerea transferului sunetului și prevenirea extinderii incendiilor.

Vezi mai mult

Asigurăm clădirile astfel încât să aibă o protecție ridicată împotriva umidității, condensului și altor daune structurale. Montăm folii bariere de vapori, benzi de etanșare la aer în zona ferestrelor și alte detalii de etanșare.

Vezi mai mult

Panouri fotovoltaice (solare)

Oferim servicii complete de consultanță gratuită în vederea alegerii sistemului, proiectare tehnică-personalizată și punere în funcțiune a sistemelor solare fotovoltaice de orice capacitate, cu și fără stocare de energie.

Pompe de caldură Aer-Apă

Pompa de căldură se remarcă prin furnizarea de încălzire, răcire și apă caldă menajeră chiar și în condiții meteo extreme de la -25°C până la 46°C, fiind compatibilă cu încălzirea prin pardoseală, radiatoare de temperatură joasă și înaltă sau ventiloconvectoare.

Test de etanșeitate Blowerdoor

Cu ajutorul testului putem măsura și să detecta eventualele infiltrații sau pierderi de aer prin anvelopa și prin ferestre, uși, străpungeri ale cablurilor sau conducte de ventilație. Testul se realizează într-o fază în care nu sunt montate finisajele pentru a putea remedia

Ventilație cu recuperare de căldură

Oferim servicii complete de consultanță gratuită în vederea alegerii sistemului, proiectare tehnică-personalizată și punere în funcțiune a sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură.

Suport tehnic

CONTACTEAZĂ-NE

0766 848 955

Doresc să fiu contactat

Echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil în timpul orelor de lucru pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale

Echipa de montaj izolatie cu vata bazaltica

Ai nevoie de ajutor?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare

APELEAZĂ-NE: 0766 848 955