Întrebări frecvente

Ai o intrebare? Ajutorul este mereu la îndemână. Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebari la doar un click distanță.

Pereții exteriori sunt zona în care are loc cel mai frecvent pierderea și pătrunderea căldurii la majoritatea clădirilor. Izolația pereților exteriori poate modera în mod semnificativ acest aspect – îmbunătățind eficiența energetică a clădirii, dar și reducând emisiile de CO2 și reducând costurile cu combustibil sau climatizare.

Pereții exteriori sunt de diferite forme și în diferite condiții. Fiecare tip de perete exterior prezintă propriile avantaje, dar și dezavantaje.

Beneficii-cheie:

  • Reducerea pierderilor de căldură – eliminarea punţilor termice
  • Economie la energia pentru încălzire/racire, ceea ce se reflectă în costuri reduse
  • Protejarea împotriva supraîncălzirii interiorului
  • Reducerea fluctuațiilor de temperatură
  • Protecţie împotriva zgomotelor exterioare;
  • Reducerea problemelor privind umezeala

Deja știm că o lipsă a izolației mansardei sau a podului poate facilita pierderi de căldură de până la 30%. Pe scurt, pe cât de multă căldură facem în casă, atât de multă pierdem prin această zona. Dacă ne gândim să facem o izolație la nivelul acoperișului, trebuie să luăm în calcul montarea izolației între căpriori, în funcție de grosimea lor (de ex. 10 sau 15 cm) și neeaparat să montăm încă un strat de izolație termică care să îi acopere.

Doresc  fiu contactat

Echipa noastră te va contacta cât mai curând posibil în timpul orelor de lucru pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale

Ai nevoie de ajutor?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare

APELEAZĂ-NE: 0731 827 926