Protecție maximă împotriva mucegaiului și a daunelor structurale

Sistemele de etanșare pro clima protejează tavanele și pereții cu izolație termică prin intermediul unor membrane inteligente de mare eficiență care asigură controlul activ al umezelii.

pro clima este pe primul loc în domeniul dezvoltării și producției de bariere de vapori inteligente pentru sistemele de izolare termică. Fiind motivați de relațiile personale cu partenerii noștri și de obținerea succesului nostru comun, inginerii, specialiștii în marketing și în vânzări din cadrul pro clima, lucrează împreună la soluții integrate pentru izolarea termică.

pro clima oferă sisteme complete de etanșeitate la aer și de control al umezelii, inclusiv bariere de vapori de înaltă performanță, membrane de difuzie pentru fațade sau acoperișuri, adezivi speciali și benzi adezive de etanșare pentru diverse destinații de utilizare (ferestre, uși, panouri din lemn, membrane, etc). Produsele sunt în conformitate cu standardele europene de înaltă calitate.

nZEBshop magazin case inteligente

Magazin online de produse

nZEBshop

Strada Popa Petre Nr. 3
020801, Sector 2, București

+40734999444

info@nzebshop.ro
www.nzebshop.ro

Deveniți partener astăzi

SUNTEM UNIC IMPORTATOR ÎN ROMÂNIA

Devino distribuitor Pro Clima în România și folosește-te de oportunitățile atractive de creștere pe care le oferim – împreună vom scrie noi povești de succes.

Sunt interesat!