renoVATA

Montaj izolații cu vată minerală bazaltică

Bucură-te împreună cu membrii familiei tale de beneficiile izolației cu vată bazaltică

Izolaţie împotriva frigului şi a căldurii

Izolaţie împotriva frigului şi a căldurii

Vata bazaltică izolează locuința foarte bine împotriva frigului și asigură un climat interior optim, confortabil şi călduros pe timp de iarnă. Prin reducerea consumului de energie, se generează costuri mai mici la încălzire, facilitând un mediu interior sănătos pentru locuitori.

Odată instalată izolația cu vată minerală bazaltică în locuința dumneavoastră, vă puteţi alătura milioanelor de oameni din întreaga lume care trăiesc în cele mai confortabile case. Este bine de știut că izolația cu vată minerală bazaltică nu este destinată doar pentru a proteja de frig în luncile reci, ci este eficiente și pentru menținerea unei locuințe răcoroase în lunile de vară fierbinți.

Produsele din vată minerală bazaltică sunt stabile dimensional și acest lucru se referă la caracteristica acestora de a nu își modifică forma, structura și proprietățile în funcție de condițiile meteorogolice, garantând astfel că sunt stabile pe toată durata de viață a clădirii.

Rolul aerului din vata bazaltică

Aerul din Vata Bazaltică

Izolația din vată bazaltică este eficientă datorită proprietăților de captare a aerului între fibre și practic, fenomenul de convenctie nu are loc. Datorită faptului că acest aer este stocat în panourile de vată minerală bazaltică, și a faptului că nu conține gaze chimie, care în timp să se difuzeze din produs, proprietățile acesteia nu se modifică în timp.

Vata bazaltică limitează transferul de căldură și o menține pe partea caldă a panourilor de vată, în acest caz, doar o cantitate mică este transferată către parte mai rece. În general, căldura poate fi transferată prin conductie, radiaţie şi convecţie. Când vine vorba de izolația din vată bazaltică, conducţia şi radiaţia sunt cele mai importante aspecte.

Conducţia căldurii are loc atunci când energia este transferată prin fibră de vată bazaltică, în timp ce radiaţia se petrece în interiorul golurilor de aer dintre fibrele de vată bazaltică.

De ce vata bazaltică?

Beneficii vată bazaltică

Profită de beneficiile vatei bazaltice pentru a îmbunătății confortul, sănătatea și pentru a reduce cheltuielile.

  • Rezistență la foc

  • Protecție fonică

  • Eficiență termică și durabilitate

  • Prevenirea pierderilor de căldură

  • Sănătate, siguranță și bunăstare

  • Reducerea cheltuielilor cu încălzirea sau răcirea

Descoperă mai multe beneficii
Izolatie cu vata bazaltica

Dupa 5 luni resimți amortizarea investiției

O investiție pentru viitor

A investi în locuința ta are acum mai mult sens ca niciodată. Izolaţia cu vată minerală bazaltică reprezintă o investiţie sigură, care vă poate reduce facturile lunare cu încălzirea pe timpul iernii sau cu răcirea pe timpul verii. Astfel beneficiezi pe tot parcursul anului de avantajele vatei bazaltice şi de posibilitatea creşterii preţului de revânzare al locuinței.

Datorită tuturor acestor aspecte financiare, izolaţia cu vată bazaltică reprezintă o investiţie ce merită făcută.

renoVATA.ro

Ai nevoie de ajutor?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare

APELEAZĂ-NE: 0766 848 955